Klimakteriet

Overgangsalderens udfordringer......

Hedestigninger, dårlig søvn, trist humør, tørre slimhinder, ømme stive led, depression, angst, stofskifteproblemer, hukommelsesbesvær, vægtøgning, svært ved at tabe sig, svært ved at komme i form, hovedpine, migræne, hårtab, livløst tørt hår.....

Udfordringerne er mange, fordi kroppen ikke er gearet til, at vi nærmer os 85 i gennemsnitsalder. Kroppen tror at vi stadig er færdige med livet når vi runder 50 og produktionen af visse hormoner, går stærkt ned ad bakke.

Men der kan gøres rigtig meget, når der går koks i hormonerne. Det gælder allerede som ung som midaldrende eller ældre.

Der går noooogle generationer før kroppen har fået æggestokke, nyre, hjerne mm til at fortsætte produktionen af de hormoner, der holder os på ret kurs, så vi kan undgå de følgesygdomme, der følger med, når hormonerne går i forfald.

Men det kan vi jo ikke vente på :)

Min vejledning i NHT® -  Naturlig Hormon Terapi, er baseret på dokumenterede forskningsresultater. Jeg er uddannet hos Anette Paulin, forfatter til bogen : Naturlig Hormon Terapi - Du har et valg !

Under uddannelsen, har jeg en hel del gange, tabt både næse og mund og med opspilede øjne, sagt meget højt : Det kan da ikke passe at lægerne ikke ved det her. Men det kan desværre godt passe. Og selvfølgelig kan vores dygtige læger ikke være alt-vidende og orienteret om alle forskningsresultater. Det bekymrende i det, er, hvis lægerne kun bliver orienteret om forskning og resultater fra lægemiddelindustrien, altså medicinalfirmaerne, som vi har et par giganter af i lille Danmark....

Så tror jeg ikke at informationen og vidensformidlingen til lægerne er ret nuanceret. Og sikkert slet ikke om naturlige midler, for dem kan der ikke taget patent på.

 

 

 

 

 

 

Mange udtaler efterfølgende "Jeg har fået et nyt liv",.... så er det fantastisk at være behandler!