Ufrivillig barnløshed / fertilitet / hormonubalancer

Behandling af fertilitetsproblemer / hormonubalancer hos Naturzonen i Aalborg, sker med akupunktur, zoneterapi og/eller Naturlig Hormonterapi®.

Progesteron har en afgørende rolle i forhold til at blive gravid og gennemføre et svangerskab. Progesteron forbereder livmoderen i at tage imod det befrugtede æg så det sætter sig fast i livmoderen. Mangel på progesteron kan så resulterer i at ægget ikke sætter sig fast, eller at det ikke sætter sig godt nok fast, så man mister det i form af en ufrivillig abort.

Naturlig Hormonterapi® hos Naturzonen i Aalborg, kan være løsningen i sig selv, og/eller et supplement til fertilitetsbehandling på klinik. Via Naturlig Hormonterapi kan vi se hvor hormonniveauerne ligger ved en objektiv spyttest, der analyseres på laboratorium. Herefter bliver du vejledt i brug af bio-identiske  naturlige hormoner, vitaminer og mineraler.

Behandlingerne hos Naturzonen i Aalborg, kan suppleres med eller udelukkende bestå af akupunktur og zoneterapi, som er kendte hjælpemidler når det gælder fertilitetsbehandling, også som supplement til behandling på fertilitetsklinikker, og dette anbefales gensidigt på de fleste fertilitetsklinikker.  

Dråben der får bægeret til at flyde over. En coctail af forskellige små møngder af hormonforstyrrende stoffer, kan få kroppens øko-system til at kokse.

Vores indre øko-balance kan blive slået ud af kurs med forurening, sprøjtemidler, p-piller og andre hormonforstyrrende stoffer.