Om Naturzonen

Da jeg i 1986 startede klinikken så verden, og jeg, noget anderledes ud. Jeg var, i manges opfattelse, havnet på heksehylden, bidt af et årtusind gammelt fag  : Akupunkturens mysterier, Østens filosofi om kroppens sammenhæng.

Jeg husker stadig ydmygheden over den gamle, virksomme nålekunst, jeg havde lært. En ubeskrivelig følelse af at have en tryllestav i hånden, når jeg så hvor hurtigt nålene virkede på forskellige lidelser.

Interessen for ubalancens opståen, ønsket om at forstå kroppen og dens sprog, finde svar og få nye spørgsmål, måske noget uopdaget, ja, det kunne tryllebinde mig, når jeg sad med lærebøgerne.

Menneskets hjerne vil altid hige efter svaret, når et spørgsmål er rejst.

Vi er kommet mange svar videre.

Fascinationen bobler stadig, i særdeleshed på det videnskabelige plan. Den vej har akupunkturen fulgt. Med verdens udvikling, kultur og levevis, kostens betydning. Alt dette samt nyeste forskning i årsagsbehandling med akupunktur, har ført akupunkturen ned fra heksehylden og til videnskabens forum og bevågenhed.

Min uddannelse i Naturlig Hormonterapi ®, er ligeledes baseret på videnskabelig forskning. Min lærer i uddannelsen til Naturlig Hormonterapeut, Anette Paulin og hendes mand Jens-Ole, har skrevet bogen "Naturlig Hormonterapi - Du har et valg".

Bogen er skrevet efter Anette og Jens-Ole Paulin har gennemgået 70 års forskning i naturlige hormoner. Det gav dem et overblik til at se, at mange hormonelle forstyrrelser, symptomer og sygdomme, har sit udspring i hormonelle ubalancer. De måtte også erkende, at det var meget svært at få hjælp til at blive behandlet med naturlige hormoner i Danmark, frem for syntetiske patenterede produkter. Primært fordi de danske læger ikke er informeret godt nok om naturlige hormoner og behandling dermed, men i langt de fleste tilfælde, vælger at behandle med kunstige patenterede hormoner.

Men du har et valg - et valg når det gælder, om du vil behandles med kunstige hormoner, der kun har en målrettet effekt, men som ikke beskytter dig mod andre ting, som dine egne naturlige hormoner ville gøre, hvis du altså havde nok af dem.

Det er her man kan undre sig over, at hormonproduktionen ikke følger med, når vi nu bliver så gamle og skal nå så meget. Der er lige et bjerg der skal bestiges og kajaktur verden rundt og bygge huse for børnene og cykle op af de dejlige bjerge der og køre tværs over Amerika, eller som ung, brændende ønsker børn.....ja drømmene kan godt blive sat til vægs når hormonerne begynder at drille. 

 

 

Jeg er uddannet

  • NHT - Vejleder i Naturlig Hormon Terapi®
  • Akupunktør (TCM - Traditionel Kinesisk Medicin) 1986
  • Zoneterapeut (FDZ) 1986
  • Øreakupunktør (Auriculomedicin v. Doc. R. Nogier) 1992-fortløbende
  • Posturolog (Kropsstilling og postur v. Doc. M.Marignan) 1996-fortløbende

Jeg anvender desuden

  • Lazer
  • Cellefrekvensbehandling med MicroLight
  • Vakuum terapi (cupping, støvle- ,arm-, bensug)
  • Cupping-massage
  • Elektroterapi

Kombinationen af kropsakupunktur, øreakupunktur, zoneterapi og vakuum har givet mig gode erfaringer til behandling af mange akutte som kroniske helbredsproblemer.

Naturlig Hormonterapi® kan være løsningen ved de fleste ubalancer i hormonerne, som menstruationsproblemer, hedeture, dårlig søvn, humørsvingninger, tristhed, stive og ømme led, tørre slimhinder, vægtøgning, hovedpine, migræne, fertilitetsproblemer, PCO, endometriose, autoimmune sygdomme, stofskifteproblemer, stress, udbrændthed, blæreproblemer. 

Mange andre ubalancer, der ikke er beskrevet her, er behandlingsværdige, så ring og få en vurdering af netop DIT problem.

Behandlingen igangsætter en heling, en aktivering af kroppens selvhelbredende kræfter. Kroppens Qi, den flydende energi i meridianerne, påvirkes ved behandling, til at afbalancerer legemet fysisk som psykisk. Behandlingen virker således normaliserende på cellernes arbejdsfrekvenser og i særdeleshed forebyggende.

Kontaktinformation

Naturzonen

v. Bente Christensen
    Hasseris Bymidte 3
    9000 Aalborg


    Tlf :    98 11 02 33 

    Sms : 98 11 02 33

    Mail : naturzonen.aalborg@gmail.com

 

Vi er 4 klinikker på samme adresse, med forskellige erhverv, men alle med mennesket i centrum, fra forskellige synsvinkler.                                                                                                                     Jeg kan varmt anbefale :

Fodplejer:        Dorthe Nietzch         23660067

Psykoterapeut: Henny Nørgaard       51926421

Osteopat :       Michael Svendstrup   30484547