Om Naturzonen i Aalborg. Akupunktur - zoneterapi - Naturlig Hormonterapi

Da jeg i 1986 åbnede Naturzonen, klinik for akupunktur og zoneterapi i Aalborg, så verden,(og jeg), noget anderledes ud. Jeg var, i manges opfattelse, havnet på heksehylden, bidt af et årtusind gammelt fag: Akupunkturens mysterier, Østens filosofi om kroppens sammenhæng og virke.

Zoneterapiens fantastiske virkning på kroppen, også på babyer, gjorde stort indtryk på mig.

Jeg husker stadig ydmygheden over den gamle, virksomme nålekunst, jeg havde lært. En ubeskrivelig følelse af at have en tryllestav i hånden, når jeg så hvor hurtigt nålene virkede på forskellige lidelser.

Interessen for ubalancens opståen, ønsket om at forstå kroppen og dens sprog, finde svar og få nye spørgsmål, måske noget uopdaget, ja, det kunne tryllebinde mig, når jeg sad med lærebøgerne.

Menneskets hjerne vil altid hige efter svaret, når et spørgsmål er rejst.

Vi er kommet mange svar videre.

Fascinationen bobler stadig, i særdeleshed på det videnskabelige plan. Den vej har akupunkturen fulgt. Med verdens udvikling, kultur og levevis, kostens betydning. Alt dette samt nyeste forskning i årsagsbehandling med akupunktur, har ført akupunkturen ned fra heksehylden og til videnskabens forum og bevågenhed.

Min uddannelse som vejleder i Naturlig Hormonterapi ®, er kommet til senere. Naturlig Hormonterapi er ligeledes baseret på videnskabelig forskning. Min lærer i uddannelsen til vejleder i Naturlig Hormonterapi, Anette Paulin og hendes mand Jens-Ole Paulin, har skrevet bogen "Naturlig Hormonterapi - Opgør med østrogenmyten". Bogen er funderet på 70 års videnskabelig forskning og er sammenholdt med den meget ensrettede behandling, vi i Danmark får tilbudt til mange hormonelle lidelser.

Du får for langt det meste, tilbudt  østradiol, når du søger hjælp hos lægen med forskellige hormonelle udfordringer. Men østradiol er sjældent det hormon vi mangler. Hos Naturzonen i Aalborg tilbydes du en hormontest, hvor der testes for 6 hormoner på et laboratorie. Dermed får du sort på hvidt, hvad du mangler og evt har for meget af.

Med Naturlig Hormonterapi ® har du et valg - et valg når det gælder, om du vil behandles med kunstige hormoner, der kun har en målrettet effekt, men som ikke beskytter dig mod andre ting, som dine egne naturlige hormoner ville gøre, hvis du altså havde nok af dem.  Man kan undre sig over, at hormonproduktionen ikke følger med, når vi nu bliver så gamle og skal nå så meget. Der er lige et bjerg der skal bestiges og en kajaktur verden rundt og vi skal også bygge huse for børnene og cykle op af de dejlige bjerge der og køre tværs over Amerika, eller som ung, brændende ønsker børn.....ja drømmene kan godt blive sat til vægs når hormonerne begynder at drille.

Men der er hjælp at hente.

Hos Naturzonen i Aalborg, kombineres akupunktur, zoneterapi og Naturlig Hormonterapi®. 

 

 

 

Menneskets medfødte nysgerrighed.

Hvert minut er en gave. Og det næste minut er det første i resten af dit liv.

Kun virkligheden overgår fantasien.

Jeg er uddannet

  • NHT - Vejleder i Naturlig Hormon Terapi®
  • Akupunktør (TCM - Traditionel Kinesisk Medicin) 1986
  • Zoneterapeut (FDZ) 1986
  • Øreakupunktør (Auriculomedicin v. Doc. R. Nogier) 1992-fortløbende
  • Posturolog (Kropsstilling og postur v. Doc. M.Marignan) 1996-fortløbende

Jeg anvender desuden

  • Lazer
  • Cellefrekvensbehandling med MicroLight
  • Vakuum terapi (cupping, støvle- ,arm-, bensug)
  • Cupping-massage
  • Elektroterapi

Kombinationen af kropsakupunktur, øreakupunktur, zoneterapi og vakuum har givet mig gode erfaringer til behandling af mange akutte som kroniske helbredsproblemer.

Naturlig Hormonterapi® kan være løsningen ved de fleste ubalancer i hormonerne, som menstruationsproblemer, hedeture, dårlig søvn, humørsvingninger, tristhed, stive og ømme led, tørre slimhinder, vægtøgning, hovedpine, migræne, fertilitetsproblemer, PCO, endometriose, autoimmune sygdomme, stofskifteproblemer, stress, udbrændthed, blæreproblemer. 

Mange andre ubalancer, der ikke er beskrevet her, er behandlingsværdige, så ring og få en vurdering af netop DIT problem.

Behandlingen igangsætter en heling, en aktivering af kroppens selvhelbredende kræfter. Kroppens Qi, den flydende energi i meridianerne, påvirkes ved behandling, til at afbalancerer legemet fysisk som psykisk. Behandlingen virker således normaliserende på cellernes arbejdsfrekvenser og i særdeleshed forebyggende.

Kontaktinformation

Naturzonen

v. Bente Christensen
    Hasseris Bymidte 3
    9000 Aalborg


    Tlf :    98 11 02 33 

    Sms : 98 11 02 33

    Mail : naturzonen.aalborg@gmail.com

 

Vi er 4 klinikker på samme adresse, med forskellige erhverv, men alle med mennesket i centrum, fra forskellige synsvinkler.                                                                                                                     Jeg kan varmt anbefale :

Fodplejer:        Dorthe Nietzch         23660067

Psykoterapeut: Henny Nørgaard       51926421

Osteopat :       Michael Svendstrup   30484547