Fordøjelse / mavegener

Behandling af fordøjelse / mavegener med øreakupunktur, kropsakupunktur, cellefrekvenser og zoneterapi

Urolig mave, præget af luftdannelser og rumlen, mavesmerter, hyppig afføring, vandig diarre eller forstoppelse/træg mave og smerter, er symptomer rigtig mange kender til hver dag. Også børn.

I en hverdag hvor vi for det meste skal skynde os for at nå det hele, kan kosten desværre blive nedrangeret til noget man skal indtage i lettest mulige form, uanset pris, næringsindhold og kvalitet. Det er dybt beklageligt.

  • Børnene vil kun have …
  • Jeg orker ikke de grøntsager …
  • Pasta feder ikke …
  • Brød skulle jo være godt …
  • Sydpå spiser de kun hvidt brød …
  • Kan man nu stole på det økologi …
  • Vi spiser bare en vitaminpille ved siden af…
  • Nu har jeg spist sådan i 55 år, så hvordan skulle det kunne være problemet …

Menneskers handlingsgrundlag er forskelligt. Vi har hver vores værdier, kulturer og meninger om mad. Vi lever i et effektivt land, hvor både far og mor har valgt at arbejde fuldtids. For 100 år siden var det fuldtidsarbejde at passe hus,børn og lave dagens måltider
Vores veludviklede fordøjelsessystem er lavet til at nedbryde modent mad.

I denne fortravlede verden skal der produceres så meget mad på kortest mulig tid så korn, grøntsager, frugt og kød m fremavles med kunstgødning i forskellige udgaver. Dermed udvikles og modnes proteiner i fødeemnet ikke på den naturlig tidskrævende måde. Sekundærstofferne, som kort sagt er planternes eget immunforsvar, udvikles ikke, når der anvendes kemisk sprøjtning mod skadedyr. Sekundærstofferne er vigtige faktorer til udvikling og formåen af vores egne immunceller.

At fremskynde planter og dyrs vækst, bliver iværksat for at holde priserne nede i konkurrencen. Og for at producerer mest muligt på kortest mulig tid, da der er et marked for billige produkter af underlødig kvalitet. Desværre.

Maven kan ikke nedbryde den umodne mad. Maven klør sig i nakken og siger "Jeg har ikke et enzym til at nedbryde dette umodne protein. Jeg kender det ikke. Måske om 200 år har jeg lært at nedbryde det, men ikke nu. Kamptropper!! gør klar til at danne antistoffer mod dette umodne protein og husk det hver gang proteinet invaderer denne krop"

Madintollerance kan hermed være en realitet. Eller luftdannelse, irritabel tyktarm, gentagne mavesmerter.

Vi bør spise modent mad i enhver henseende. Det vil sige fødeemner der har fået tid til at modne på naturlig vis uden brug af kunstgødning og sprøjtemidler. Frugt der er modnet på træet. Kød uden medicinrester og vækstfremmere (penicillin) etc.

Vores krop kan ikke lide fødevarer der er for forarbejdede, forfinede, konserverede, for indfarvet, smagsforstærket, for syltet, for henkogt. Det er død mad. Uden vitalitet for vores krop og dermed os, også rent mentalt.

Hvad vi byder vores krop, kommer tilbage på godt og ondt. Med garanti.

Vores bil får altid den rigtige føde. Hvis ikke, så står den stille.

Vores krop er fantastisk tålmodig og byder os mange nye chancer når vi ikke lige har plejet den ordentligt et stykke tid. Fortsætter vi stilen uden at byde kroppen de bedste betingelser ,begynder kroppen at udtrykke små gener som træthed, periodisk utilpashed og lettere smerter. Og den kloge hører efter.  

Behandlingen kan bestå af en fødevarertest, øreakupunktur, kropsakupunktur, cellefrekvenser (fotonterapi) og zoneterapi. Børn behandles med zoneterapi og fotonterapi med MicroLight (ikke nåle).