Klimakteriet

Overgangsalderens udfordringer......

Hedestigninger, dårlig søvn, trist humør, tørre slimhinder, ømme stive led, depression, angst, stofskifteproblemer, hukommelsesbesvær, vægtøgning, svært ved at tabe sig, svært ved at komme i form, hovedpine, migræne, hårtab, livløst tørt hår.....

Udfordringerne er mange, når der ikke er flere ægløsninger til at give os progesteron. Vi nærmer os 85 år i gennemsnitsalder, men man kan godt få tanken at kroppen tror at vi er færdige med livet når vi runder 50 og ægløsningerne stopper. Produktionen af visse hormoner, går stærkt ned ad bakke herefter. Uhensigtsmæssigt stærkt og der kan komme mange generende følgesygdomme, som nævnt ovenfor.  Der er vel heller ingen der ønsker at ægløsningerne fortsætter, så vi forbliver fødedygtige oppe i alderen...                                                                                                                                       Oveni går vi rundt i en suppe af hormonforstyrrende stoffer og elektromagnetisk stråling. Dette bidrager også til hormonforstyrrelser...i alle aldre.

Men der kan gøres rigtig meget, når der går koks i hormonerne. Det gælder både som ung, som midaldrende eller ældre.

Min vejledning i NHT® - Naturlig Hormon Terapi, er baseret på dokumenterede forskningsresultater gennem 70 år ! Jeg er uddannet hos Anette Paulin, forfatter til bogen : Naturlig Hormon Terapi - Du har et valg !

Under uddannelsen, har jeg en hel del gange, tabt både næse og mund og med opspilede øjne, sagt meget højt : Det kan da ikke passe at lægerne ikke ved det her. Men det kan desværre godt passe. Og selvfølgelig kan vores dygtige læger ikke være alt-vidende og orienteret om alle forskningsresultater. Det bekymrende er, hvis lægerne kun bliver orienteret om forskning og resultater fra lægemiddelindustrien, altså medicinalfirmaerne, (som vi har et par giganter af i lille Danmark), så er det en meget ensporet viden lægerne får.                                                   Og sikkert slet ikke omhandlende naturlige midler som bioidentiske naturlige hormoner, for dem kan der ikke tages patent på.

Med Naturlig Hormonterapi har du et valg. Et valg hvis du er på vej til lægen for at få hjælp til overgangsalderens besværligheder med hormonbehandling. Som det er nu, vil du få tilbudt en behandling der øger risikoen for brystkræft og hjerte/karsygdomme, i form af kunstigt progesteron som Provera og Mirena. Dette er veldokumenteret. I langt de fleste tilfælde vil du ikke blive tilbudt bioidentiske hormoner, da lægen endten ikke er vidende om deres eksistens, eller ikke kan skelne mellem kunstige og naturlige hormoner, eller også kan du få beskeden at naturlige hormoner ikke virker....Med NHT kan du tage valget om du hellere vil have naturlig behandling med hormoner.

Behandlingen af overgangsalderens besværligheder kan også foregå med akupunktur eller i kombination med zoneterapi.                                                                         Hvis ubalancerne har været der længe eller er meget besværlige, anbefaler jeg Naturlig Hormonterapi® NHT. Vejledning i Naturlig Hormonterapi baseres på en hormontest. Testen er en spytprøve, som analyseres på et laboratorie. Vi måler 6 hormoner og ser på balancen mellem dem. Der skal være bestemte forhold mellem hormonerne for at kroppen er i balance.                                                   Vejledning i NHT er baseret på 70 års forskning og omfatter brug af bioidentiske hormoner, vitaminer og mineraler. Vi har samtidig fokus på fordøjelse, udrensning og kosttilretning. 

En hel del kvinder har efterbehandling eller hormonvejledning udtalt: "Jeg har fået et nyt liv", hvorfor har jeg ikke gjort det her noget før" :)…. så er det fantastisk at være behandler!

Naturlig Hormonterapi - Du har et valg. Af Anette og Jens-Ole Paulin.En bog du må læse !