Behandling for stress

Stress er desværre så velkendt og brugt et ord i dag, at det bliver taget mere eller mindre seriøst. Ingen tvivl om at de, der er ramt, ved hvordan det føles, når kroppen ikke vil være med mere. Bægeret er fyldt.

Der findes ikke en klar definition på stress, men stress er en betegnelse som symptomer får, når fysiske ting som stofskifte, infektioner, leversygdom, sukkersyge og evt vitaminmangel er udelukket.

Alt dette kan lægen hjælpe med.

Man skal gøre sig klart hvor stressen har sin oprindelse. Er det privatlivet der forbruger energien, så der ikke er spor tolerance tilbage til jobbet. Eller er det omvendt at jobbet optager hele ens opmærksomhed og at der så er nul-tolerance til privatlivet, børn, motion m.m.

Er dette uklart for dig, kan en samtaleterapeut hjælpe med at udrede oprindelsen.

Mange oplever  ked-af-det-hed og håbløshed.

En halv million søger læge hvert år for stresssymptomer og denne problematik vil give stress titlen som nationalsygdom i år 2020, udtaler tv-læge Peter Geisling.

Amygdala - en kirtel i hjernen -  scanner alle indkomne informationer, der kommer ind til hjernen og vurderer hvor opmærksomhed skal sættes ind eller hvornår kamptropperne skal på arbejde. Når dette sker, kaprer den kroppens funktioner: Hjertet begynder at galopperer, musklerne spænder op, åndedrættet bliver overfladisk og fordøjelsen går i stå. Det er jo ikke noget at bruge energi på når vi skal i kamp !

Amygdala kan nemlig ikke kende forskel på om vi bliver angrebet af en løve eller af en opmærksomhedskrævende arbejdsopgave, møder et nyt menneske, en eksamen, mundtlige fremlæggelser eller andre udfordringer.

Kan vi ikke imiddelbart se en løsning eller er alt uoverskueligt, så dannes der frygt og det breder sig hurtigt til hele kroppen.

Man er stress-ramt.

Akupunktur med fotonterapi, kan afstresse Amygdala. Jeg har rigtig gode resultater her på klinikken.

 

Hvornår falder dråben.......

Den indre energi kan springe ud igen....